Nabeschouwing Levante - Lugo (2-0) || Copa Del Rey

Donderdag 6 december 2018 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey neemt Levante het donderdag 6 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Lugo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) in .

Via de Levante - Lugo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Lugo (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Levante en Lugo is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Coke, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Levante opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het R. Dwamena die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Levante.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Levante.

Wedstrijdstatistieken Levante - Lugo
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
24
14
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
110
99
Gevaarlijke aanvallen
81
55
Passes
339
375
Overtredingen
10
17
Buitenspel
4
0
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Levante - Lugo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Lugo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Boateng Levante
38' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
42' Gele kaart Lugo Gele kaart voor José Carlos Lugo
51' Wissel Lugo Wissel Edu Campabadal voor Guille Donoso Lugo
58' Wissel Lugo Wissel J. Dongou voor J. Mejía Lugo
65' Wissel Levante Wissel Jason voor E. Boateng Levante
70' Wissel Levante Wissel Campaña voor N. Vukčević Levante
77' Wissel Lugo Wissel Dani Escriche voor Miguel Vieira Lugo
79' Wissel Levante Wissel Rubén Rochina voor M. Simon Levante
80' Doelpunt Levante Doelpunt Coke met assist van Rober Levante 1-0
93' Doelpunt Levante Doelpunt R. Dwamena met assist van Rubén Rochina Levante 2-0
Opstellingen Levante - Lugo
De opstellingen van Levante en Lugo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lugo zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Lugo

Levante en Lugo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Lugo elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Lugo 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Levante - Lugo Opstelling Levante Opstelling Lugo Live Levante - Lugo Live Levante - Lugo kijken Levante - Lugo kijken Live Levante - Lugo stream Levante - Lugo Fox Sports Nabeschouwing Levante - Lugo Uitslag Levante - Lugo Statistieken Levante - Lugo Copa Del Rey 2018/2019 Levante - Lugo wedden Levante - Lugo gokken Levante - Lugo Unibet