Nabeschouwing Lleida Esportiu - Teruel (2-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 5 september 2018 - 20:00 uur



In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Lleida Esportiu het woensdag 5 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Teruel. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp d'Esports de Lleida in Lleida.

Via de Lleida Esportiu - Teruel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lleida Esportiu - Teruel (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Lleida Esportiu en Teruel is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bosch Domenech geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lleida Esportiu. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Mousa Bandeh, waarmee Lleida Esportiu met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Lleida Esportiu opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het A. Bakayoko die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lleida Esportiu.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lleida Esportiu.

Wedstrijdstatistieken Lleida Esportiu - Teruel
Goals
2
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
2
0
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
61
79
Gevaarlijke aanvallen
33
34
LIVE Lleida Esportiu - Teruel 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lleida Esportiu - Teruel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Doelpunt Lleida Esportiu Doelpunt Mousa Bandeh Lleida Esportiu 1-0
87' Doelpunt Lleida Esportiu Doelpunt A. Bakayoko Lleida Esportiu 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lleida Esportiu - Teruel
Opstellingen Lleida Esportiu - Teruel
De opstellingen van Lleida Esportiu en Teruel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lleida Esportiu - Teruel

Lleida Esportiu en Teruel spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bosch Domenech en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lleida Esportiu en Teruel elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Lleida Esportiu 0
Winst Teruel 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Lleida Esportiu - Teruel Opstelling Lleida Esportiu Opstelling Teruel Live Lleida Esportiu - Teruel Live Lleida Esportiu - Teruel kijken Lleida Esportiu - Teruel kijken Live Lleida Esportiu - Teruel stream Lleida Esportiu - Teruel Fox Sports Nabeschouwing Lleida Esportiu - Teruel Uitslag Lleida Esportiu - Teruel Statistieken Lleida Esportiu - Teruel Copa Del Rey 2018/2019 Lleida Esportiu - Teruel wedden Lleida Esportiu - Teruel gokken Lleida Esportiu - Teruel Unibet