Nabeschouwing Lorca - Unionistas de Salamanca (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Lorca het woensdag 12 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Unionistas de Salamanca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Francisco Artés Carrasco in Lorca.

Via de Lorca - Unionistas de Salamanca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorca - Unionistas de Salamanca (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Lorca en Unionistas de Salamanca is onder leiding van scheidsrechter José Luis Guzmán Mansilla geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lorca. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Lorca dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor G. Artigas van Lorca. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 33e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 35 minuten was het L. G. Andres die Unionistas de Salamanca op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Lorca in de 43e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Nino Ibarra. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat F. Cifuentes namens Lorca in de 115e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José Luis Guzmán Mansilla af en was het Lorca die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Lorca - Unionistas de Salamanca
2
1
LIVE Lorca - Unionistas de Salamanca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorca - Unionistas de Salamanca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor David Gallego Unionistas de Salamanca
24' Gele kaart Lorca Gele kaart voor G. Artigas Lorca
33' Tweede gele kaart Lorca Tweede gele kaart voor G. Artigas Lorca
35' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt L. G. Andres Unionistas de Salamanca 0-1
43' Doelpunt Lorca Doelpunt Nino Ibarra Lorca 1-1
46' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Tachi Rodríguez voor David Gallego Unionistas de Salamanca
60' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Jorge Hernández Unionistas de Salamanca
65' Wissel Lorca Wissel D. Soto voor V. Julia Lorca
72' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Pau Cendrós Unionistas de Salamanca
75' Wissel Lorca Wissel A. Rodriguez voor Nando García Lorca
79' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Juanmi voor Juan Góngora Unionistas de Salamanca
85' Gele kaart Lorca Gele kaart voor Nino Ibarra Lorca
88' Wissel Lorca Wissel G. Gabriel voor Nino Ibarra Lorca
104' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Unai Hernández Unionistas de Salamanca
111' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Tachi Rodríguez Unionistas de Salamanca
115' Doelpunt Lorca Doelpunt F. Cifuentes Lorca 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lorca - Unionistas de Salamanca
Opstellingen Lorca - Unionistas de Salamanca
Voorbeschouwing Lorca - Unionistas de Salamanca

Lorca en Unionistas de Salamanca spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Guzmán Mansilla en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lorca en Unionistas de Salamanca elkaar treffen in de Copa Del Rey.