Nabeschouwing Lugo - Alcorcón (1-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 17 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Lugo het woensdag 17 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Anxo Carro in Lugo.

Via de Lugo - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugo - Alcorcón (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Lugo en Alcorcón is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lugo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door Dani Escriche, waarmee Lugo met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Alcorcón dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez, waardoor Lugo de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lugo - Alcorcón 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugo - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Lugo Gele kaart voor José Carlos Lugo
46' Wissel Lugo Wissel Iriome voor Bernardo Lugo
54' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Bellvís Alcorcón
65' Wissel Alcorcón Wissel Víctor Casadesús voor B. Galan Alcorcón
72' Wissel Lugo Wissel Cristian voor Juan Muñiz Lugo
73' Gele kaart Lugo Gele kaart voor Miguel Vieira Lugo
76' Wissel Alcorcón Wissel Dorca voor E. İsrafilov Alcorcón
82' Wissel Lugo Wissel Guille Donoso voor J. Mejía Lugo
83' Wissel Alcorcón Wissel Borja Domínguez voor Jon Errasti Alcorcón
92' Doelpunt Lugo Doelpunt Dani Escriche Lugo 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lugo - Alcorcón
Opstellingen Lugo - Alcorcón
De opstellingen van Lugo en Alcorcón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lugo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Alcorcón zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lugo - Alcorcón

Lugo en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lugo en Alcorcón in de Copa Del Rey vond plaats op 11 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lugo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lugo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alcorcón slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.