Nabeschouwing Málaga - Almería (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 11 september 2018 - 18:45 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Málaga het dinsdag 11 september 2018 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Málaga.

Via de Málaga - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Almería (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Almería is onder leiding van scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega geëindigd in een 1-2 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. Héctor Hernández maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Málaga vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Almería kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Gassama, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette Adri Castellano zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almería de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega, waardoor Almería een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Málaga - Almería 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Penalty Málaga Penalty Héctor Hernández Málaga 1-0
53' Gele kaart Almería Gele kaart voor Iván Martos Almería
54' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Lacen Málaga
58' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Juankar Málaga
60' Wissel Almería Wissel S. Gassama voor P. Caballero Almería
61' Gele kaart Málaga Gele kaart voor B. Boulahroud Málaga
65' Doelpunt Almería Doelpunt S. Gassama Almería 1-1
68' Wissel Almería Wissel Luis Rioja voor J. Narváez Almería
78' Wissel Almería Wissel Sergio Aguza voor Y. Eteki Almería
78' Doelpunt Almería Doelpunt Adri Castellano Almería 1-2
83' Wissel Málaga Wissel I. Pajuelo voor A. Abqar Málaga
85' Gele kaart Almería Gele kaart voor Luis Rioja Almería
89' Gele kaart Almería Gele kaart voor Almería
94' Gele kaart Almería Gele kaart voor Adri Castellano Almería
96' Gele kaart Almería Gele kaart voor Sergio Aguza Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Almería
Opstellingen Málaga - Almería
De opstellingen van Málaga en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Almería zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Almería

Málaga en Almería spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Almería in de Copa Del Rey vond plaats op 3 oktober 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.