Nabeschouwing Mallorca - Real Valladolid (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Mallorca het woensdag 31 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de Mallorca - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Real Valladolid (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Mallorca en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. Verde, waarmee Real Valladolid met 0-1 de leiding nam. Real Valladolid vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Verde op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Mallorca de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Buenacasa. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Mallorca kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Real Valladolid een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mallorca - Real Valladolid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Moi Real Valladolid
8' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt D. Verde met assist van Javi Moyano Real Valladolid 0-1
30' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Ndockyt Mallorca
35' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt D. Verde met assist van Yoel Real Valladolid 0-2
44' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Luismi Sánchez Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel Antoñito voor Javi Moyano Real Valladolid
60' Wissel Mallorca Wissel Joan Sastre voor F. Campos Mallorca
60' Wissel Mallorca Wissel A. Buenacasa voor Carlos Castro Mallorca
60' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Joan Sastre Mallorca
67' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Buenacasa met assist van I. Baba Mallorca 1-2
69' Wissel Real Valladolid Wissel Alberto Guitián voor D. Verde Real Valladolid
74' Wissel Real Valladolid Wissel L. Suárez voor K. Zalazar Real Valladolid
76' Wissel Mallorca Wissel Stoichkov voor P. Ramon Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Real Valladolid
Opstellingen Mallorca - Real Valladolid
De opstellingen van Mallorca en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Real Valladolid

Mallorca en Real Valladolid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Real Valladolid in de Copa Del Rey vond plaats op 11 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mallorca als Real Valladolid wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.