Nabeschouwing Melilla - Tudelano (3-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Melilla het woensdag 12 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tudelano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - Tudelano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - Tudelano (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en Tudelano is onder leiding van scheidsrechter José Caucelo Sace geëindigd in een 3-0 overwinning voor Melilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Ander Retamosa, waarmee Melilla met 1-0 de leiding nam. Melilla vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Menudo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut moest Tudelano verder met een man minder nadat Néstor Salinas een rode kaart had gekregen.

In de 94e minuut volgde een derde treffer van Melilla, waarmee Menudo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Caucelo Sace, waardoor Melilla een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Melilla - Tudelano 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - Tudelano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Melilla Doelpunt Ander Retamosa Melilla 1-0
43' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Menudo Melilla
55' Wissel Melilla Wissel Menudo voor Brian Martín Melilla
56' Doelpunt Melilla Doelpunt Menudo Melilla 2-0
58' Wissel Tudelano Wissel Tepa voor Adán Pérez Tudelano
65' Wissel Melilla Wissel Mizzian voor Y. Qasmi Melilla
69' Wissel Melilla Wissel Jordi Ortega voor Brian Martín Melilla
73' Wissel Tudelano Wissel Néstor Salinas voor Julen Arellano Tudelano
81' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor David Lázaro Tudelano
85' Gele kaart Melilla Gele kaart voor S. Chakla Melilla
88' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Néstor Salinas Tudelano
89' Rode kaart Tudelano Rode kaart voor Néstor Salinas Tudelano
92' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Brian Martín Melilla
93' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Mizzian Melilla
94' Doelpunt Melilla Doelpunt Menudo Melilla 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Melilla - Tudelano
Opstellingen Melilla - Tudelano
Voorbeschouwing Melilla - Tudelano

Melilla en Tudelano spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Caucelo Sace en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Melilla en Tudelano elkaar treffen in de Copa Del Rey.