Nabeschouwing Rayo Vallecano - Leganés (0-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 20:30 uur



In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Rayo Vallecano het dinsdag 4 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Leganés.

Via de Rayo Vallecano - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Leganés (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Rayo Vallecano en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. Velázquez zette Leganés op een 0-1 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. Rayo Vallecano kreeg via Bebé in de 33e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Alejandro José Hernández Hernández de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Leganés.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Leganés
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
143
66
Gevaarlijke aanvallen
74
27
Passes
595
228
Overtredingen
9
17
Buitenspel
2
0
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Rayo Vallecano - Leganés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Eigen doelpunt Leganés Eigen doelpunt E. Velázquez Leganés 0-1
21' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Tito Rayo Vallecano
33' Penalty gemist Rayo Vallecano Penalty gemist Bebé Rayo Vallecano
35' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rodri Tarín Leganés
50' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Gerard Gumbau Leganés
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel Raúl de Tomás voor Bebé Rayo Vallecano
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alberto García voor José Ángel Pozo Rayo Vallecano
69' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Lunin Leganés
71' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
75' Wissel Leganés Wissel Mikel Vesga voor N. El Zhar Leganés
80' Wissel Leganés Wissel Y. En-Nesyri voor Sabin Merino Leganés
81' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Omeruo Leganés
85' Wissel Rayo Vallecano Wissel Sergio Moreno voor Tito Rayo Vallecano
86' Wissel Leganés Wissel A. Nyom voor D. Rolan Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Leganés
Opstellingen Rayo Vallecano - Leganés
De opstellingen van Rayo Vallecano en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Leganés

Rayo Vallecano en Leganés spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Leganés in de Copa Del Rey vond plaats op 30 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 0
Winst Leganés 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Rayo Vallecano - Leganés Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Leganés Live Rayo Vallecano - Leganés Live Rayo Vallecano - Leganés kijken Rayo Vallecano - Leganés kijken Live Rayo Vallecano - Leganés stream Rayo Vallecano - Leganés Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Leganés Uitslag Rayo Vallecano - Leganés Statistieken Rayo Vallecano - Leganés Copa Del Rey 2018/2019 Rayo Vallecano - Leganés wedden Rayo Vallecano - Leganés gokken Rayo Vallecano - Leganés Unibet