Nabeschouwing Real Madrid - Melilla (6-1) || Copa Del Rey

Donderdag 6 december 2018 - 16:15 uur

In de Copa Del Rey neemt Real Madrid het donderdag 6 december 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Melilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Melilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Melilla (6-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Melilla is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 6-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Marco Asensio, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marco Asensio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Javier Sánchez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Real Madrid geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Isco. De 5-0 voor Real Madrid volgde even later in de 75e minuut nadat Vinícius Júnior namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 81e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van Melilla speler Y. Qasmi. Namens Real Madrid mocht Isco in de 83e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Real Madrid.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Melilla
Goals
6
1
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
32
13
Schoten op doel
11
4
Aanvallen
115
87
Gevaarlijke aanvallen
110
57
Passes
535
373
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
2
Corners
14
4
Wissels
3
3
LIVE Real Madrid - Melilla 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Melilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marco Asensio met assist van Daniel Carvajal Real Madrid 1-0
35' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marco Asensio met assist van Vinícius Júnior Real Madrid 2-0
39' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Javier Sánchez met assist van Marco Asensio Real Madrid 3-0
46' Wissel Melilla Wissel Antonio Otegui voor Mizzian Melilla
46' Wissel Real Madrid Wissel F. Garcia voor Daniel Carvajal Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Marcos Llorente Real Madrid
47' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco met assist van Dani Ceballos Real Madrid 4-0
56' Wissel Melilla Wissel A. Brahim voor J. Ruano Melilla
60' Wissel Melilla Wissel Brian Martín voor Menudo Melilla
75' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Vinícius Júnior Real Madrid 5-0
79' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Fidalgo voor Vinícius Júnior Real Madrid
81' Penalty Melilla Penalty Y. Qasmi Melilla 5-1
83' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco met assist van F. Garcia Real Madrid 6-1
Opstellingen Real Madrid - Melilla
De opstellingen van Real Madrid en Melilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Melilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Melilla

Real Madrid en Melilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Madrid en Melilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 0
Winst Melilla 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Real Madrid - Melilla Opstelling Real Madrid Opstelling Melilla Live Real Madrid - Melilla Live Real Madrid - Melilla kijken Real Madrid - Melilla kijken Live Real Madrid - Melilla stream Real Madrid - Melilla Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - Melilla Uitslag Real Madrid - Melilla Statistieken Real Madrid - Melilla Copa Del Rey 2018/2019 Real Madrid - Melilla wedden Real Madrid - Melilla gokken Real Madrid - Melilla Unibet