Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo (2-0) || Copa Del Rey

Woensdag 5 december 2018 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Real Sociedad het woensdag 5 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Real Sociedad - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Sociedad en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Mikel Oyarzabal, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Januzaj op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Real Sociedad.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Celta de Vigo
Goals
2
0
Balbezit
38%
62%
Schoten totaal
6
15
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
96
138
Gevaarlijke aanvallen
33
53
Passes
382
609
Overtredingen
10
9
Buitenspel
2
2
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Real Sociedad - Celta de Vigo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal Real Sociedad 1-0
27' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Januzaj met assist van Zurutuza Real Sociedad 2-0
52' Wissel Real Sociedad Wissel Igor Zubeldía voor Zurutuza Real Sociedad
56' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
58' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Gómez voor E. Mor Celta de Vigo
70' Wissel Celta de Vigo Wissel Iago Aspas voor A. Hjulsager Celta de Vigo
75' Wissel Real Sociedad Wissel Aritz Elustondo voor H. Moreno Real Sociedad
83' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Merino voor A. Januzaj Real Sociedad
Opstellingen Real Sociedad - Celta de Vigo
De opstellingen van Real Sociedad en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo

Real Sociedad en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Celta de Vigo elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Real Sociedad - Celta de Vigo Opstelling Real Sociedad Opstelling Celta de Vigo Live Real Sociedad - Celta de Vigo Live Real Sociedad - Celta de Vigo kijken Real Sociedad - Celta de Vigo kijken Live Real Sociedad - Celta de Vigo stream Real Sociedad - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo Uitslag Real Sociedad - Celta de Vigo Statistieken Real Sociedad - Celta de Vigo Copa Del Rey 2018/2019 Real Sociedad - Celta de Vigo wedden Real Sociedad - Celta de Vigo gokken Real Sociedad - Celta de Vigo Unibet