Nabeschouwing Real Valladolid - Getafe (1-1) || Copa Del Rey

Dinsdag 15 januari 2019 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Real Valladolid het dinsdag 15 januari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Real Valladolid - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Getafe (1-1)

In de Copa Del Rey heeft de wedstrijd tussen Real Valladolid en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. Ángel maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Getafe vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Real Valladolid kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Verde, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 85e minuut was de ideale kans voor Real Valladolid om te scoren. Rubén Alcaraz was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Getafe
Goals
1
1
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
119
136
Gevaarlijke aanvallen
43
47
Passes
479
279
Overtredingen
15
14
Buitenspel
5
3
Corners
4
1
Wissels
2
3
LIVE Real Valladolid - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Anuar Tuhami Real Valladolid
29' Penalty Getafe Penalty Ángel Getafe 0-1
30' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Chichizola Getafe
33' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Nacho Martínez Real Valladolid
33' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Antunes Getafe
46' Wissel Getafe Wissel N. Maksimović voor M. Flamini Getafe
50' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt D. Verde met assist van Antoñito Real Valladolid 1-1
68' Wissel Real Valladolid Wissel E. Ünal voor D. Čop Real Valladolid
68' Wissel Real Valladolid Wissel Óscar Plano voor Keko Real Valladolid
69' Wissel Getafe Wissel D. Dakonam voor Robert Ibáñez Getafe
70' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
73' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
82' Wissel Getafe Wissel Jaime Mata voor Samuel Sáiz Getafe
84' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Bruno González Getafe
85' Penalty gemist Real Valladolid Penalty gemist Rubén Alcaraz Real Valladolid
Opstellingen Real Valladolid - Getafe
De opstellingen van Real Valladolid en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Getafe

Real Valladolid en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Getafe elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Real Valladolid - Getafe Opstelling Real Valladolid Opstelling Getafe Live Real Valladolid - Getafe Live Real Valladolid - Getafe kijken Real Valladolid - Getafe kijken Live Real Valladolid - Getafe stream Real Valladolid - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Getafe Uitslag Real Valladolid - Getafe Statistieken Real Valladolid - Getafe Copa Del Rey 2018/2019 Real Valladolid - Getafe wedden Real Valladolid - Getafe gokken Real Valladolid - Getafe Unibet