Nabeschouwing Real Valladolid - Mallorca (2-1) || Copa Del Rey

Woensdag 5 december 2018 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Real Valladolid het woensdag 5 december 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Real Valladolid - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Mallorca (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Valladolid en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Abdón Prats, waarmee Mallorca met 0-1 de leiding nam. Real Valladolid kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Óscar Plano, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 82e minuut was de ideale kans voor Real Valladolid om te scoren. D. Čop was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat D. Verde namens Real Valladolid in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adrián Cordero Vega, waardoor Real Valladolid een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Mallorca
Goals
2
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
122
76
Gevaarlijke aanvallen
67
30
Passes
506
322
Overtredingen
14
9
Buitenspel
3
1
Corners
9
0
Wissels
2
3
LIVE Real Valladolid - Mallorca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Mallorca Doelpunt Abdón Prats met assist van M. Ndockyt Mallorca 0-1
49' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Óscar Plano met assist van Ivi López Real Valladolid 1-1
53' Wissel Mallorca Wissel Ferrán Giner voor M. Ndockyt Mallorca
55' Wissel Mallorca Wissel Salva Sevilla voor Marc Pedraza Mallorca
68' Wissel Mallorca Wissel F. Campos voor M. Valjent Mallorca
74' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Keko Real Valladolid
82' Penalty gemist Real Valladolid Penalty gemist D. Čop Real Valladolid
83' Wissel Real Valladolid Wissel Alberto Guitián voor J. Aparicio Real Valladolid
84' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Campos Mallorca
88' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt D. Verde met assist van Moi Delgado Real Valladolid 2-1
91' Wissel Real Valladolid Wissel Antonio Cotán voor Óscar Plano Real Valladolid
Opstellingen Real Valladolid - Mallorca
De opstellingen van Real Valladolid en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Mallorca

Real Valladolid en Mallorca spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Mallorca elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Mallorca 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Real Valladolid - Mallorca Opstelling Real Valladolid Opstelling Mallorca Live Real Valladolid - Mallorca Live Real Valladolid - Mallorca kijken Real Valladolid - Mallorca kijken Live Real Valladolid - Mallorca stream Real Valladolid - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Mallorca Uitslag Real Valladolid - Mallorca Statistieken Real Valladolid - Mallorca Copa Del Rey 2018/2019 Real Valladolid - Mallorca wedden Real Valladolid - Mallorca gokken Real Valladolid - Mallorca Unibet