Nabeschouwing Sevilla - Villanovense (1-0) || Copa Del Rey

Woensdag 5 december 2018 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Sevilla het woensdag 5 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Villanovense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Villanovense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Villanovense (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Villanovense is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Sevilla kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door André Silva werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het André Silva die Sevilla op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sevilla uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Villanovense
Goals
1
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
31
7
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
96
59
Gevaarlijke aanvallen
101
36
Passes
600
284
Overtredingen
11
10
Buitenspel
2
0
Corners
11
6
Wissels
3
3
LIVE Sevilla - Villanovense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Villanovense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Javi Sánchez Villanovense
49' Penalty gemist Sevilla Penalty gemist André Silva Sevilla
49' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva Sevilla 1-0
64' Wissel Villanovense Wissel Pedro Montero voor Leandro Martínez Villanovense
66' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor André Silva Sevilla
71' Wissel Villanovense Wissel Andrés Carrasco voor Gonzalo Poley Villanovense
77' Wissel Sevilla Wissel É. Banega voor F. Vázquez Sevilla
84' Wissel Villanovense Wissel Juanjo Neiva voor Xiscu Martínez Villanovense
86' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor L. Muriel Sevilla
Opstellingen Sevilla - Villanovense
De opstellingen van Sevilla en Villanovense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Villanovense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Villanovense

Sevilla en Villanovense spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Villanovense elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 0
Winst Villanovense 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Sevilla - Villanovense Opstelling Sevilla Opstelling Villanovense Live Sevilla - Villanovense Live Sevilla - Villanovense kijken Sevilla - Villanovense kijken Live Sevilla - Villanovense stream Sevilla - Villanovense Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Villanovense Uitslag Sevilla - Villanovense Statistieken Sevilla - Villanovense Copa Del Rey 2018/2019 Sevilla - Villanovense wedden Sevilla - Villanovense gokken Sevilla - Villanovense Unibet