Nabeschouwing Sporting Gijón - Valencia (2-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 8 januari 2019 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Sporting Gijón het dinsdag 8 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Valencia (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Sporting Gijón en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Javi Noblejas, waarmee Sporting Gijón met 1-0 de leiding nam. Valencia kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dani Parejo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette N. Blackman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Gijón de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, waardoor Sporting Gijón een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sporting Gijón - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Álvaro Jiménez Sporting Gijón
34' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Javi Noblejas met assist van André Sousa Sporting Gijón 1-0
36' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rúben Vezo Valencia
45' Doelpunt Valencia Doelpunt Dani Parejo Valencia 1-1
46' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor M. Batshuayi Valencia
67' Wissel Sporting Gijón Wissel Traver voor Javi Noblejas Sporting Gijón
67' Wissel Sporting Gijón Wissel Pedro Díaz voor Hernán Sporting Gijón
68' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor D. Wass Valencia
78' Wissel Sporting Gijón Wissel N. Blackman voor Álvaro Jiménez Sporting Gijón
79' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt N. Blackman met assist van Traver Sporting Gijón 2-1
80' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor K. Gameiro Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Valencia
Opstellingen Sporting Gijón - Valencia
De opstellingen van Sporting Gijón en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Valencia

Sporting Gijón en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Gijón en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.