Nabeschouwing UCAM Murcia - Racing Santander (0-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt UCAM Murcia het woensdag 12 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de La Condomina in Murcia.

Via de UCAM Murcia - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UCAM Murcia - Racing Santander (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen UCAM Murcia en Racing Santander is onder leiding van scheidsrechter Rubén Ruipérez Marín geëindigd in een 0-2 overwinning voor Racing Santander. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Daniel Segovia, waarmee Racing Santander met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Racing Santander opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het Julen Castañeda die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Racing Santander.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Racing Santander.

LIVE UCAM Murcia - Racing Santander 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UCAM Murcia - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Daniel Segovia Racing Santander 0-1
24' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Berto Cayarga Racing Santander
46' Wissel UCAM Murcia Wissel Luis Castillo voor Javi Rey UCAM Murcia
49' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor P. Rulo Racing Santander
56' Wissel UCAM Murcia Wissel Collantes voor Rodri Hernando UCAM Murcia
57' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Rafa de Vicente Racing Santander
64' Wissel Racing Santander Wissel Jerin Ramos voor Jon Ander Racing Santander
66' Wissel UCAM Murcia Wissel Manuel voor Kilian Grant UCAM Murcia
69' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Jerin Ramos Racing Santander
71' Wissel Racing Santander Wissel Julen Castañeda voor Berto Cayarga Racing Santander
72' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor C. Britos UCAM Murcia
76' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Daniel Segovia Racing Santander
79' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Óscar Gil Racing Santander
82' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Carlos Moreno UCAM Murcia
82' Wissel Racing Santander Wissel Juanjo Expósito voor Daniel Segovia Racing Santander
89' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor R. Kitoko Racing Santander
94' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Julen Castañeda Racing Santander 0-2
95' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Mounir Errahaly UCAM Murcia
Video hoogtepunten en samenvatting UCAM Murcia - Racing Santander
Opstellingen UCAM Murcia - Racing Santander
Voorbeschouwing UCAM Murcia - Racing Santander

UCAM Murcia en Racing Santander spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubén Ruipérez Marín en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat UCAM Murcia en Racing Santander elkaar treffen in de Copa Del Rey.