Nabeschouwing Valencia - Ebro (1-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Valencia het dinsdag 4 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ebro. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Ebro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Ebro (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Ebro is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door M. Batshuayi, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Valencia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Valencia - Ebro 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Ebro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Batshuayi met assist van Toni Lato Valencia 1-0
61' Wissel Ebro Wissel Javi Cabezas voor Dani Martínez Ebro
64' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor K. Gameiro Valencia
69' Wissel Valencia Wissel Dani Parejo voor U. Račić Valencia
72' Wissel Ebro Wissel R. Cuenca voor Raúl González Ebro
77' Wissel Ebro Wissel David Mainz voor Sergio Cortés Ebro
77' Wissel Valencia Wissel Álex Blanco voor Lee Kang-In Valencia
84' Gele kaart Ebro Gele kaart voor Stoeten Ebro
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Ebro
Opstellingen Valencia - Ebro
De opstellingen van Valencia en Ebro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ebro zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Ebro

Valencia en Ebro spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Ebro in de Copa Del Rey vond plaats op 30 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ebro slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.