Nabeschouwing Valencia - Real Betis (1-0) || Copa Del Rey

Donderdag 28 februari 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey neemt Valencia het donderdag 28 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Real Betis (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Rodrigo, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Betis dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Valencia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Real Betis
Goals
1
0
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
88
114
Gevaarlijke aanvallen
20
64
Passes
305
663
Overtredingen
10
13
Buitenspel
4
2
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Valencia - Real Betis 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
56' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van K. Gameiro Valencia 1-0
65' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor Francis Guerrero Real Betis
68' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor Rodrigo Valencia
75' Wissel Valencia Wissel Carlos Soler voor D. Wass Valencia
79' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor A. Guardado Real Betis
84' Wissel Real Betis Wissel Z. Feddal voor Sidnei Real Betis
85' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor K. Gameiro Valencia
85' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jaume Doménech Valencia
91' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Joaquín Real Betis
Opstellingen Valencia - Real Betis
De opstellingen van Valencia en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Real Betis

Valencia en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Real Betis elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Real Betis 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Valencia - Real Betis Opstelling Valencia Opstelling Real Betis Live Valencia - Real Betis Live Valencia - Real Betis kijken Valencia - Real Betis kijken Live Valencia - Real Betis stream Valencia - Real Betis Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Real Betis Uitslag Valencia - Real Betis Statistieken Valencia - Real Betis Copa Del Rey 2018/2019 Valencia - Real Betis wedden Valencia - Real Betis gokken Valencia - Real Betis Unibet