Nabeschouwing Valencia - Sporting Gijón (3-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 15 januari 2019 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Valencia het dinsdag 15 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Sporting Gijón (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 3-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door Santi Mina, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Santi Mina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Ferrán Torres van Valencia die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Estrada Fernández, waardoor Valencia een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Valencia - Sporting Gijón 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor N. Blackman Sporting Gijón
21' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
41' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
42' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
47' Wissel Sporting Gijón Wissel Traver voor Pablo Pérez Sporting Gijón
46' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Rodrigo Valencia
51' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Javi Noblejas Sporting Gijón
63' Wissel Valencia Wissel Carlos Soler voor F. Coquelin Valencia
66' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van D. Wass Valencia 1-0
67' Wissel Sporting Gijón Wissel U. Đurđević voor N. Blackman Sporting Gijón
76' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van Ferrán Torres Valencia 2-0
78' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor U. Đurđević Sporting Gijón
86' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor Lee Kang-In Valencia
89' Doelpunt Valencia Doelpunt Ferrán Torres met assist van K. Gameiro Valencia 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Sporting Gijón
Opstellingen Valencia - Sporting Gijón
De opstellingen van Valencia en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Sporting Gijón

Valencia en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Sporting Gijón in de Copa Del Rey vond plaats op 8 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Gijón. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Gijón favoriet. 1 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Valencia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.