Nabeschouwing Amorebieta - CD Badajoz (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Amorebieta het donderdag 19 december 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CD Badajoz. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal de Urritxe in Amorebieta-Echano.

Via de Amorebieta - CD Badajoz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amorebieta - CD Badajoz (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Amorebieta en CD Badajoz is onder leiding van scheidsrechter José Alberto Pardeiro Puente geëindigd in een 0-1 overwinning voor CD Badajoz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door K. Fobi, waarmee CD Badajoz met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CD Badajoz uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Amorebieta - CD Badajoz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amorebieta - CD Badajoz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor A. Ortega Amorebieta
56' Wissel CD Badajoz Wissel S. Maestre voor A. Candelas CD Badajoz
62' Doelpunt CD Badajoz Doelpunt K. Fobi CD Badajoz 0-1
62' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor I. Bilbao Amorebieta
66' Wissel CD Badajoz Wissel I. Casado voor P. Vazquez Perez CD Badajoz
66' Wissel Amorebieta Wissel I. Amorrortu voor A. Ortega Amorebieta
72' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor J. Morillas CD Badajoz
78' Wissel CD Badajoz Wissel C. Ramos De la Flor voor J. Gracia CD Badajoz
78' Wissel Amorebieta Wissel E. Zenitagoia Arana voor Gabri Salazar Amorebieta
83' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor A. Arregi Amorebieta
93' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor CD Badajoz
95' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor CD Badajoz
Video hoogtepunten en samenvatting Amorebieta - CD Badajoz
Opstellingen Amorebieta - CD Badajoz

Voorbeschouwing Amorebieta - CD Badajoz

Amorebieta en CD Badajoz spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Alberto Pardeiro Puente en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amorebieta en CD Badajoz elkaar treffen in de Copa Del Rey.