Nabeschouwing Badalona - Getafe (2-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Badalona het zaterdag 11 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Badalona in Badalona.

Via de Badalona - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Badalona - Getafe (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Badalona en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Badalona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Timor van Getafe. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 30e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 85 minuten was het Chema Moreno die Badalona op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Badalona via een goal van H. Esteban in de 93e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Badalona.

LIVE Badalona - Getafe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Badalona - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Timor Getafe
30' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor D. Timor Getafe
30' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Nyom Getafe
37' Wissel Getafe Wissel M. Arambarri voor Angel Getafe
40' Gele kaart Badalona Gele kaart voor Pelon Badalona
52' Wissel Badalona Wissel A. Mas Jou voor Pelon Badalona
61' Gele kaart Badalona Gele kaart voor A. Diaz Badalona
66' Wissel Badalona Wissel J. Marin voor A. Diaz Badalona
70' Wissel Getafe Wissel O. Etebo voor Jason Getafe
82' Wissel Badalona Wissel H. Esteban voor C. Montes Badalona
85' Doelpunt Badalona Doelpunt Chema Moreno Badalona 1-0
87' Wissel Getafe Wissel Enric voor V. Antunes Getafe
93' Doelpunt Badalona Doelpunt H. Esteban Badalona 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Badalona - Getafe
Opstellingen Badalona - Getafe
De opstellingen van Badalona en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Badalona gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Badalona - Getafe

Badalona en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Badalona en Getafe elkaar treffen in de Copa Del Rey.