Nabeschouwing Badalona - Granada (1-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 22 januari 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Badalona het woensdag 22 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Badalona in Badalona.

Via de Badalona - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Badalona - Granada (1-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Badalona en Granada is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-3 overwinning voor Granada. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Granada dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Granada kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van I. Koybasi. Badalona kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Robuste, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 102e minuut zette M. Gonalons zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Granada de leiding in de wedstrijd nam.

Na 110 minuten werd de voorsprong voor Granada vergroot nadat C. Fernandez de 1-3 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Santiago Jaime Latre af en was het Granada die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

LIVE Badalona - Granada 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Badalona - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Granada Doelpunt I. Koybasi met assist van R. Soldado Granada 0-1
32' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Fernandez Granada
37' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor I. Koybasi Granada
38' Gele kaart Badalona Gele kaart voor R. Simon Badalona
43' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Vadillo Granada
54' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
56' Wissel Badalona Wissel M. Marcet voor D. del Moral Badalona
56' Wissel Granada Wissel R. Azeez voor R. Soldado Granada
58' Doelpunt Badalona Doelpunt M. Robuste met assist van H. Esteban Badalona 1-1
69' Gele kaart Badalona Gele kaart voor Pelon Badalona
71' Wissel Badalona Wissel C. Montes voor H. Esteban Badalona
72' Wissel Badalona Wissel A. Suarez voor Pelon Badalona
74' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Puertas Granada
79' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Vadillo Granada
91' Gele kaart Badalona Gele kaart voor C. Montes Badalona
93' Wissel Granada Wissel M. Gonalons voor Y. Brice Granada
102' Doelpunt Granada Doelpunt M. Gonalons met assist van A. Martinez Granada 1-2
104' Wissel Badalona Wissel A. Mas Jou voor A. Diaz Badalona
106' Gele kaart Badalona Gele kaart voor M. Robuste Badalona
109' Gele kaart Granada Gele kaart voor J. Martinez Granada
110' Doelpunt Granada Doelpunt C. Fernandez met assist van R. Azeez Granada 1-3
113' Gele kaart Badalona Gele kaart voor M. Marcet Badalona
120' Gele kaart Badalona Gele kaart voor A. Suarez Badalona
Video hoogtepunten en samenvatting Badalona - Granada
Opstellingen Badalona - Granada
De opstellingen van Badalona en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Badalona gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Badalona - Granada

Badalona en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Badalona en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.