Nabeschouwing Badalona - Real Oviedo (3-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Badalona het woensdag 18 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Real Oviedo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Badalona in Badalona.

Via de Badalona - Real Oviedo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Badalona - Real Oviedo (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Badalona en Real Oviedo is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Badalona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door H. Esteban, waarmee Badalona met 1-0 de leiding nam. Real Oviedo kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Balde, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette C. Montes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Badalona de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Badalona vergroot nadat C. Montes de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Badalona.

LIVE Badalona - Real Oviedo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Badalona - Real Oviedo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Badalona Doelpunt H. Esteban Badalona 1-0
23' Wissel Badalona Wissel K. Duran voor M. Robuste Badalona
27' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor Lolo Gonzalez Real Oviedo
43' Gele kaart Badalona Gele kaart voor A. Mas Jou Badalona
46' Gele kaart Badalona Gele kaart voor C. Montes Badalona
52' Doelpunt Real Oviedo Doelpunt I. Balde Real Oviedo 1-1
55' Doelpunt Badalona Doelpunt C. Montes Badalona 2-1
58' Wissel Real Oviedo Wissel J. Nieto voor L. Ahijado Real Oviedo
65' Wissel Real Oviedo Wissel B. Sanchez voor R. Rodriguez Real Oviedo
66' Wissel Badalona Wissel A. Suarez voor H. Esteban Badalona
69' Doelpunt Badalona Doelpunt C. Montes Badalona 3-1
73' Wissel Real Oviedo Wissel S. Prieto voor S. Obeng Real Oviedo
81' Wissel Badalona Wissel I. Malon voor A. Mas Jou Badalona
Video hoogtepunten en samenvatting Badalona - Real Oviedo
Opstellingen Badalona - Real Oviedo

Voorbeschouwing Badalona - Real Oviedo

Badalona en Real Oviedo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Badalona en Real Oviedo elkaar treffen in de Copa Del Rey.