Nabeschouwing Barakaldo - Rayo Vallecano (0-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Barakaldo het zondag 12 januari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Lasesarre in Barakaldo.

Via de Barakaldo - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barakaldo - Rayo Vallecano (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Barakaldo en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Pozo, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. Rayo Vallecano vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Piovaccari op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano.

LIVE Barakaldo - Rayo Vallecano 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barakaldo - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor M. Pascual Rayo Vallecano
14' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Pozo Rayo Vallecano 0-1
63' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor R. Doncel Barakaldo
64' Wissel Barakaldo Wissel J. Carcaba voor A. F. Hernandez S. Barakaldo
64' Wissel Barakaldo Wissel O. Fernandez voor I. Olaizola Barakaldo
70' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Martin voor Pozo Rayo Vallecano
77' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor M. Carles Barakaldo
78' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor J. Montiel Rayo Vallecano
79' Wissel Barakaldo Wissel C. Algarra voor R. Doncel Barakaldo
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Suarez voor A. Garcia Rayo Vallecano
81' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt F. Piovaccari met assist van J. Montiel Rayo Vallecano 0-2
87' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Milic voor Tito Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Barakaldo - Rayo Vallecano
Opstellingen Barakaldo - Rayo Vallecano
De opstellingen van Barakaldo en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barakaldo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barakaldo - Rayo Vallecano

Barakaldo en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barakaldo en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Copa Del Rey.