Nabeschouwing Barakaldo - Villarrubia (0-0) (5-3 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Barakaldo het woensdag 18 december 2019 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Villarrubia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Lasesarre in Barakaldo.

Via de Barakaldo - Villarrubia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barakaldo - Villarrubia (0-0) (5-3 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Barakaldo en Villarrubia is onder leiding van scheidsrechter Miguel Sesma Espinosa geëindigd in een overwinning voor Barakaldo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Barakaldo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Barakaldo en Villarrubia gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Villarrubia kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

LIVE Barakaldo - Villarrubia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barakaldo - Villarrubia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Wissel Barakaldo Wissel I. Olaizola voor K. Lacruz Barakaldo
66' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor O. Fernandez Barakaldo
73' Wissel Villarrubia Wissel J. A. Moreno Martinez voor Minaya Fran Villarrubia
79' Wissel Barakaldo Wissel Hector voor O. Fernandez Barakaldo
84' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor M. Carles Barakaldo
85' Wissel Villarrubia Wissel Grillo Javi voor J. De Dios Villarrubia
89' Wissel Barakaldo Wissel S. Pinto voor M. Carles Barakaldo
90' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor I. Olaizola Barakaldo
93' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor J. Lopez Barakaldo
92' Wissel Barakaldo Wissel U. Iriondo voor J. Delgado Barakaldo
99' Wissel Villarrubia Wissel P. Jimenez voor T. Seoane Villarrubia
102' Gele kaart Villarrubia Gele kaart voor C. Garcia Villarrubia
104' Gele kaart Villarrubia Gele kaart voor N. Copete Villarrubia
116' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor M. Gandara Barakaldo
116' Wissel Villarrubia Wissel I. Rodriguez voor C. Martinez Villarrubia
1' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout X. Galan Barakaldo 1-0
1' Penalty gemist in shootout Villarrubia Penalty gemist in shootout Villarrubia
2' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout Hector Barakaldo 2-0
2' Penalty gescoord in shootout Villarrubia Penalty gescoord in shootout Grillo Javi Villarrubia 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout Barakaldo 3-1
3' Penalty gescoord in shootout Villarrubia Penalty gescoord in shootout Villarrubia 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout Barakaldo 4-2
4' Penalty gescoord in shootout Villarrubia Penalty gescoord in shootout Villarrubia 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Barakaldo - Villarrubia
Opstellingen Barakaldo - Villarrubia
De opstellingen van Barakaldo en Villarrubia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barakaldo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarrubia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barakaldo - Villarrubia

Barakaldo en Villarrubia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Sesma Espinosa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barakaldo en Villarrubia elkaar treffen in de Copa Del Rey.