Nabeschouwing Becerril Campos - Urraca (1-0) || Copa Del Rey

Woensdag 13 november 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey neemt Becerril Campos het woensdag 13 november 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Urraca. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Becerril Campos - Urraca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Becerril Campos - Urraca (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Becerril Campos en Urraca is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Becerril Campos. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Melero, waarmee Becerril Campos met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Becerril Campos.

Wedstrijdstatistieken Becerril Campos - Urraca
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
6
5
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
100
97
Gevaarlijke aanvallen
70
59
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Becerril Campos - Urraca 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Becerril Campos - Urraca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Becerril Campos Doelpunt A. Melero Becerril Campos 1-0
Opstellingen Becerril Campos - Urraca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Becerril Campos - Urraca

Becerril Campos en Urraca spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Becerril Campos en Urraca elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Becerril Campos 0
Winst Urraca 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Becerril Campos - Urraca Opstelling Becerril Campos Opstelling Urraca Live Becerril Campos - Urraca Live Becerril Campos - Urraca kijken Becerril Campos - Urraca kijken Live Becerril Campos - Urraca stream Becerril Campos - Urraca Fox Sports Nabeschouwing Becerril Campos - Urraca Uitslag Becerril Campos - Urraca Statistieken Becerril Campos - Urraca Copa Del Rey 2019/2020 Becerril Campos - Urraca wedden Becerril Campos - Urraca gokken Becerril Campos - Urraca Unibet