Nabeschouwing Bergantiños - Sevilla (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 18:00 uur



In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Bergantiños het woensdag 18 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Bergantiños - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bergantiños - Sevilla (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Bergantiños en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Kounde, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sevilla dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sevilla.

Wedstrijdstatistieken Bergantiños - Sevilla
Balbezit
21%
79%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
20
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
40
51
Gevaarlijke aanvallen
32
68
Passes
212
774
Overtredingen
10
13
Buitenspel
1
1
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Bergantiños - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bergantiños - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Kounde met assist van J. Jordan Sevilla 0-1
27' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
41' Gele kaart Bergantiños Gele kaart voor Diego Bergantiños
54' Wissel Sevilla Wissel Rony Lopes voor L. Ocampos Sevilla
57' Wissel Bergantiños Wissel M. A. Duque voor A. Dieguez Bergantiños
64' Wissel Sevilla Wissel E. Banega voor O. Torres Sevilla
64' Wissel Bergantiños Wissel Y. Alfaya voor R. Rivera Bergantiños
72' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Chicharito Sevilla
77' Wissel Bergantiños Wissel M. Remeseiro voor Granada Bergantiños
79' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor Chicharito Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Bergantiños - Sevilla
Opstellingen Bergantiños - Sevilla

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bergantiños - Sevilla

Bergantiños en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bergantiños en Sevilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Bergantiños 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Bergantiños - Sevilla Opstelling Bergantiños Opstelling Sevilla Live Bergantiños - Sevilla Live Bergantiños - Sevilla kijken Bergantiños - Sevilla kijken Live Bergantiños - Sevilla stream Bergantiños - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Bergantiños - Sevilla Uitslag Bergantiños - Sevilla Statistieken Bergantiños - Sevilla Copa Del Rey 2019/2020 Bergantiños - Sevilla wedden Bergantiños - Sevilla gokken Bergantiños - Sevilla Unibet