Nabeschouwing Cacereño - Eibar (1-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Cacereño het zondag 12 januari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Príncipe Felipe in Cáceres.

Via de Cacereño - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cacereño - Eibar (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Cacereño en Eibar is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door M. Torres, waarmee Cacereño met 1-0 de leiding nam. SD Eibar kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Leon, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van A. Delgado kwam SD Eibar in de 93e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis González González, waardoor Eibar een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cacereño - Eibar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cacereño - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Wissel Cacereño Wissel M. Torres voor A. Garcia Cacereño
63' Wissel SD Eibar Wissel P. Leon voor Quique SD Eibar
63' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor M. Mari Sanchez SD Eibar
64' Doelpunt Cacereño Doelpunt M. Torres Cacereño 1-0
68' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Oliveira SD Eibar
76' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor R. Correa SD Eibar
76' Wissel Cacereño Wissel G. E. Berraco Santos voor R. Martinez Cacereño
79' Doelpunt SD Eibar Doelpunt P. Leon met assist van P. De Blasis SD Eibar 1-1
81' Wissel Cacereño Wissel Neto voor Teto Cacereño
85' Gele kaart Cacereño Gele kaart voor C. D. Dorado Perez Cacereño
93' Eigen doelpunt SD Eibar Eigen doelpunt A. Delgado SD Eibar 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cacereño - Eibar
Opstellingen Cacereño - Eibar
De opstellingen van Cacereño en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cacereño gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cacereño - Eibar

Cacereño en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cacereño en Eibar elkaar treffen in de Copa Del Rey.