Nabeschouwing Castellón - Las Palmas (0-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Castellón het dinsdag 17 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi Castalia in Castellón de la Plana.

Via de Castellón - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Castellón - Las Palmas (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Castellón en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Rubén Ávalos Barrera geëindigd in een 0-2 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door J. Fernandez, waarmee Las Palmas met 0-1 de leiding nam. Las Palmas vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Maikel op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Las Palmas.

LIVE Castellón - Las Palmas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Castellón - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Castellón Gele kaart voor R. Galvez Castellón
48' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Fortes Las Palmas
60' Gele kaart Castellón Gele kaart voor D. Cubillas Castellón
71' Doelpunt Las Palmas Doelpunt J. Fernandez Las Palmas 0-1
73' Wissel Castellón Wissel J. Muguruza voor A. Gutierrez Castellón
74' Wissel Las Palmas Wissel S. Araujo voor J. Fernandez Las Palmas
74' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Maikel Las Palmas 0-2
76' Wissel Castellón Wissel J. Fernandez voor J. Veintimilla Castellón
78' Wissel Castellón Wissel J. Carcaba voor J. Serra Castellón
83' Gele kaart Castellón Gele kaart voor J. Calavera Castellón
84' Wissel Las Palmas Wissel J. Castaneda voor Maikel Las Palmas
88' Wissel Las Palmas Wissel D. Martin voor J. Fortes Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Castellón - Las Palmas
Opstellingen Castellón - Las Palmas

Voorbeschouwing Castellón - Las Palmas

Castellón en Las Palmas spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubén Ávalos Barrera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Castellón en Las Palmas elkaar treffen in de Copa Del Rey.