Nabeschouwing CD Badajoz - Granada (2-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 29 januari 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt CD Badajoz het woensdag 29 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Nuevo Vivero in Badajoz.

Via de CD Badajoz - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CD Badajoz - Granada (2-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen CD Badajoz en Granada is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 2-3 overwinning voor Granada. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Granada dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Granada kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van A. Martinez. CD Badajoz kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Vazquez Perez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette R. Soldado zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Granada de leiding in de wedstrijd nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen A. Caballero in de 93e minuut de 2-2 maakte namens CD Badajoz. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Granada dat in de 109e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Fernandez de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter César Soto Grado af en was het Granada die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE CD Badajoz - Granada 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CD Badajoz - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Granada Doelpunt A. Martinez Granada 0-1
8' Doelpunt CD Badajoz Doelpunt P. Vazquez Perez met assist van A. Corredera CD Badajoz 1-1
20' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Brice Granada
49' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor K. Fobi CD Badajoz
56' Wissel Granada Wissel Y. Herrera voor Y. Brice Granada
62' Wissel CD Badajoz Wissel D. Aquino voor G. Casaseca CD Badajoz
67' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
74' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Vadillo Granada
79' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Machis Granada
83' Wissel Granada Wissel R. Soldado voor R. Azeez Granada
86' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado met assist van A. Puertas Granada 1-2
87' Wissel CD Badajoz Wissel A. Candelas voor G. Santamaria CD Badajoz
89' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
90' Wissel CD Badajoz Wissel K. van Kippersluis voor F. Bikoro CD Badajoz
93' Doelpunt CD Badajoz Doelpunt A. Caballero CD Badajoz 2-2
95' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Escandell Granada
98' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor K. van Kippersluis CD Badajoz
100' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor A. Candelas CD Badajoz
104' Wissel CD Badajoz Wissel Toni Abad voor A. Caballero CD Badajoz
106' Wissel Granada Wissel V. Diaz voor A. Puertas Granada
109' Doelpunt Granada Doelpunt C. Fernandez met assist van M. Gonalons Granada 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting CD Badajoz - Granada
Opstellingen CD Badajoz - Granada
De opstellingen van CD Badajoz en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CD Badajoz gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing CD Badajoz - Granada

CD Badajoz en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CD Badajoz en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.