Nabeschouwing Comillas - Villarreal (0-5) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 18:00 uur



In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Comillas het woensdag 18 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Municipal Las Gaunas in Logroño.

Via de Comillas - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Comillas - Villarreal (0-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Comillas en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 0-5 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door L. Suarez, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Bacca op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee C. Bacca zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van S. Cazorla. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Villarreal. Deze werd gescoord door C. Bacca in de 84e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette. Na 90 minuten was het C. Bacca van Villarreal de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 0-4 bleef.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Eduardo Prieto Iglesias bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Villarreal.

Wedstrijdstatistieken Comillas - Villarreal
Balbezit
22%
78%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
2
43
Schoten op doel
1
17
Aanvallen
58
150
Gevaarlijke aanvallen
8
128
Passes
205
689
Overtredingen
6
4
Buitenspel
0
3
Corners
0
13
Wissels
3
3
LIVE Comillas - Villarreal 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Comillas - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Villarreal Doelpunt L. Suarez met assist van R. Pena Villarreal 0-1
34' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van K. Ekambi Villarreal 0-2
46' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor P. F. Torres Villarreal
55' Wissel Comillas Wissel J. Quiroz Gutierrez voor E. Leon Martin Comillas
60' Gele kaart Comillas Gele kaart voor A. Del Rio Comillas
64' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor S. Lozano Villarreal
65' Wissel Villarreal Wissel S. Cazorla voor K. Ekambi Villarreal
67' Wissel Comillas Wissel C. Balda Sobron voor B. Gonzalez Martin Comillas
75' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van A. Baena Villarreal 0-3
77' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Cazorla met assist van A. Baena Villarreal 0-4
78' Wissel Comillas Wissel J. Gonzalo Gonzalez voor J. Pastor Miera Comillas
84' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van L. Suarez Villarreal 0-5
90' Penalty gemist Villarreal Penalty gemist C. Bacca Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Comillas - Villarreal
Opstellingen Comillas - Villarreal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Comillas - Villarreal

Comillas en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Comillas en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Comillas 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Comillas - Villarreal Opstelling Comillas Opstelling Villarreal Live Comillas - Villarreal Live Comillas - Villarreal kijken Comillas - Villarreal kijken Live Comillas - Villarreal stream Comillas - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Comillas - Villarreal Uitslag Comillas - Villarreal Statistieken Comillas - Villarreal Copa Del Rey 2019/2020 Comillas - Villarreal wedden Comillas - Villarreal gokken Comillas - Villarreal Unibet