Nabeschouwing Cornellà - Orihuela (0-0) (4-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Cornellà het donderdag 19 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Orihuela. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Nuevo Municipal de Cornella in Cornella de Llobregat.

Via de Cornellà - Orihuela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cornellà - Orihuela (0-0) (4-5 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Cornellà en Orihuela is onder leiding van scheidsrechter Lluís Bestard Servera geëindigd in een overwinning voor Orihuela. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Orihuela het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Fall in de 46e minuut, waardoor Cornellà met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Cornellà en Orihuela gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Orihuela, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Cornellà - Orihuela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cornellà - Orihuela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor M. Amondarain Orihuela
23' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor A. Fall Cornellà
46' Rode kaart Cornellà Rode kaart voor A. Fall Cornellà
46' Wissel Cornellà Wissel M. Robles voor C. Esteve Cornellà
62' Wissel Cornellà Wissel V. De Baunbag voor J. C. Becerra Cornellà
69' Wissel Orihuela Wissel R. Solano voor Nico Gonzalez Orihuela
70' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor M. Robles Cornellà
71' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor A. Lopez Orihuela
73' Wissel Orihuela Wissel Chechu voor J. Carlos Orihuela
77' Wissel Cornellà Wissel Leo Rodriguez voor A. Damar Cornellà
80' Wissel Orihuela Wissel J. M. Cases voor Chechu Orihuela
91' Wissel Cornellà Wissel P. Fernandez voor Eloy Cornellà
100' Wissel Orihuela Wissel J. Llor voor V. Arenas Orihuela
113' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor J. Llor Orihuela
1' Penalty gescoord in shootout Orihuela Penalty gescoord in shootout A. Lopez Orihuela 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Cornellà Penalty gescoord in shootout Leo Rodriguez Cornellà 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Orihuela Penalty gescoord in shootout J. Carlos Orihuela 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Cornellà Penalty gescoord in shootout C. Perez Cornellà 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Orihuela Penalty gescoord in shootout J. Llor Orihuela 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Cornellà Penalty gescoord in shootout P. Fernandez Cornellà 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Orihuela Penalty gescoord in shootout J. M. Cases Orihuela 3-4
4' Penalty gescoord in shootout Cornellà Penalty gescoord in shootout V. De Baunbag Cornellà 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Orihuela Penalty gescoord in shootout R. Solano Orihuela 4-5
5' Penalty gemist in shootout Cornellà Penalty gemist in shootout I. Nana Cornellà
Video hoogtepunten en samenvatting Cornellà - Orihuela
Opstellingen Cornellà - Orihuela
De opstellingen van Cornellà en Orihuela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cornellà gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Orihuela zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cornellà - Orihuela

Cornellà en Orihuela spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lluís Bestard Servera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cornellà en Orihuela elkaar treffen in de Copa Del Rey.