Nabeschouwing Coruxo - Mirandés (4-5) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Coruxo het dinsdag 17 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mirandés. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo do Vao in Vigo.

Via de Coruxo - Mirandés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coruxo - Mirandés (4-5) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Coruxo en Mirandés is onder leiding van scheidsrechter José Antonio López Toca geëindigd in een 4-5 overwinning voor Mirandés. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 4-5 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mirandés dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Y. Al Wateni, waarmee Coruxo met 1-0 de leiding nam. Mirandés kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matheus Barrozo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette Iñigo Vicente zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mirandés de leiding in de wedstrijd nam.

Diego Silva zette Coruxo even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter José Antonio López Toca toegekende penalty wist te benutten. Mirandés leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 53 minuten op voorsprong na een goal van Sergio González: 2-3. In de 68e minuut was het David Añón die Coruxo weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Het volgende doelpunt van Coruxo viel in de 71e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van David Añón. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 4-5 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 92e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Álvaro Rey van Mirandés die daarmee tekende voor de 4-4. Na 90 minuten moest Barril van Coruxo het veld verlaten vanwege een rode kaart, waardoor Coruxo de resterende minuten met een man minder verder moest.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José Antonio López Toca af en was het Mirandés die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-5 overwinning.

LIVE Coruxo - Mirandés 4-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coruxo - Mirandés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Coruxo Doelpunt Y. Al Wateni met assist van Antón de Vicente Coruxo 1-0
7' Doelpunt Mirandés Doelpunt Matheus Barrozo Mirandés 1-1
18' Doelpunt Mirandés Doelpunt Iñigo Vicente Mirandés 1-2
20' Penalty Coruxo Penalty Diego Silva Coruxo 2-2
22' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor S. Gbegnon Mirandés
39' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Mario Barco Mirandés
40' Gele kaart Coruxo Gele kaart voor Pablo Crespo Coruxo
42' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor C. González Mirandés
45' Gele kaart Coruxo Gele kaart voor David Añón Coruxo
46' Wissel Mirandés Wissel M. Malsa voor Matheus Barrozo Mirandés
53' Doelpunt Mirandés Doelpunt Sergio González met assist van Álvaro Peña Mirandés 2-3
66' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor João Costa Mirandés
68' Doelpunt Coruxo Doelpunt David Añón met assist van Barril Coruxo 3-3
71' Penalty Coruxo Penalty David Añón Coruxo 4-3
72' Wissel Mirandés Wissel Maranhão voor Andrés Mohedano Mirandés
76' Wissel Mirandés Wissel Martín Merquelanz voor Mario Barco Mirandés
77' Gele kaart Coruxo Gele kaart voor Diego Silva Coruxo
80' Wissel Coruxo Wissel A. Sylla voor Diego Silva Coruxo
87' Wissel Coruxo Wissel Óscar Martínez voor Mateo Míguez Coruxo
89' Wissel Coruxo Wissel Carlos Torrado voor David Añón Coruxo
89' Gele kaart Coruxo Gele kaart voor Manu Coruxo
92' Penalty Mirandés Penalty Álvaro Rey Mirandés 4-4
93' Rode kaart Coruxo Rode kaart voor Barril Coruxo
93' Rode kaart Coruxo Rode kaart voor Borja Yebra Coruxo
97' Wissel Mirandés Wissel Galder Cerrajería voor Álvaro Peña Mirandés
98' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Sergio González Mirandés
99' Wissel Coruxo Wissel Martín Fuentes voor Y. Al Wateni Coruxo
106' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Maranhão Mirandés
119' Doelpunt Mirandés Doelpunt Martín Merquelanz met assist van Álvaro Rey Mirandés 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Coruxo - Mirandés
Opstellingen Coruxo - Mirandés
De opstellingen van Coruxo en Mirandés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coruxo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mirandés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Coruxo - Mirandés

Coruxo en Mirandés spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Antonio López Toca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Coruxo en Mirandés elkaar treffen in de Copa Del Rey.