Nabeschouwing Ebro - Leganés (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 23 januari 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Ebro het donderdag 23 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Romareda in Zaragoza.

Via de Ebro - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ebro - Leganés (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Ebro en Leganés is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door J. Silva, waarmee Leganés met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leganés dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Leganés.

LIVE Ebro - Leganés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ebro - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Mourid Leganés
44' Doelpunt Leganés Doelpunt J. Silva Leganés 0-1
57' Wissel Ebro Wissel J. Rubio voor C. Barreda Ebro
59' Wissel Leganés Wissel Oscar voor A. Mourid Leganés
66' Wissel Ebro Wissel Lolo voor L. Ayad Ebro
77' Gele kaart Ebro Gele kaart voor D. Palomares Ebro
79' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Eraso Leganés
84' Wissel Ebro Wissel Thiago V voor R. Parejo Gonzalez Ebro
87' Wissel Leganés Wissel M. Navarro voor A. Ruibal Garcia Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Ebro - Leganés
Opstellingen Ebro - Leganés
De opstellingen van Ebro en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ebro gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ebro - Leganés

Ebro en Leganés spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ebro en Leganés elkaar treffen in de Copa Del Rey.