Nabeschouwing El Álamo - Mallorca (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt El Álamo het woensdag 18 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Facundo Rivas in El Álamo.

Via de El Álamo - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Álamo - Mallorca (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen El Álamo en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door A. Alegria, waarmee Mallorca met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name El Álamo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Mallorca de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE El Álamo - Mallorca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Álamo - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Wissel Mallorca Wissel F. Gamez voor J. Sastre Mallorca
59' Wissel Mallorca Wissel A. Alegria voor A. Prats Mallorca
62' Wissel El Álamo Wissel A. Matas voor Barriga El Álamo
70' Wissel El Álamo Wissel G. Zamorano voor F. Garrido Diaz El Álamo
76' Wissel Mallorca Wissel Cucho voor A. Cabrera Mallorca
81' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Trajkovski Mallorca
85' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Raillo Mallorca
86' Wissel El Álamo Wissel F. J. Diestro Zarza voor H. Galeano Fernandez El Álamo
91' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Alegria Mallorca
93' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Alegria Mallorca 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting El Álamo - Mallorca
Opstellingen El Álamo - Mallorca

Voorbeschouwing El Álamo - Mallorca

El Álamo en Mallorca spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat El Álamo en Mallorca elkaar treffen in de Copa Del Rey.