Nabeschouwing FC Andorra - Andratx (3-0) || Copa Del Rey

Woensdag 13 november 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey neemt FC Andorra het woensdag 13 november 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Andratx. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de FC Andorra - Andratx live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Andorra - Andratx (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Andorra en Andratx is geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Andorra. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Andorra kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Alex Pachon. FC Andorra vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vinicius op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van FC Andorra, waarmee A. Vilanova zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor FC Andorra een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Andorra - Andratx
Goals
3
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
6
9
Aanvallen
86
80
Gevaarlijke aanvallen
46
55
Corners
1
8
Wissels
3
3
LIVE FC Andorra - Andratx 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Andorra - Andratx teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt FC Andorra Doelpunt Alex Pachon FC Andorra 1-0
58' Doelpunt FC Andorra Doelpunt Vinicius FC Andorra 2-0
81' Doelpunt FC Andorra Doelpunt A. Vilanova FC Andorra 3-0
Opstellingen FC Andorra - Andratx

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Andorra - Andratx

FC Andorra en Andratx spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat FC Andorra en Andratx elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst FC Andorra 0
Winst Andratx 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Andorra - Andratx Opstelling FC Andorra Opstelling Andratx Live FC Andorra - Andratx Live FC Andorra - Andratx kijken FC Andorra - Andratx kijken Live FC Andorra - Andratx stream FC Andorra - Andratx Fox Sports Nabeschouwing FC Andorra - Andratx Uitslag FC Andorra - Andratx Statistieken FC Andorra - Andratx Copa Del Rey 2019/2020 FC Andorra - Andratx wedden FC Andorra - Andratx gokken FC Andorra - Andratx Unibet