Nabeschouwing FC Andorra - Andratx (3-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 13 november 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt FC Andorra het woensdag 13 november 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Andratx. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp de Futbol Municipal d'Encamp in Encamp.

Via de FC Andorra - Andratx live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Andorra - Andratx (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Andorra en Andratx is geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Andorra. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Andorra kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Alex Pachon. FC Andorra vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vinicius op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van FC Andorra, waarmee A. Vilanova zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor FC Andorra een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FC Andorra - Andratx 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Andorra - Andratx teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Andorra Doelpunt Alex Pachon FC Andorra 1-0
58' Doelpunt FC Andorra Doelpunt Vinicius FC Andorra 2-0
81' Doelpunt FC Andorra Doelpunt A. Vilanova FC Andorra 3-0