Nabeschouwing FC Cartagena - Leioa (4-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt FC Cartagena het dinsdag 17 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leioa. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Cartagonova in Cartagena.

Via de FC Cartagena - Leioa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Cartagena - Leioa (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Cartagena en Leioa is onder leiding van scheidsrechter Luis Collado López geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Cartagena. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Jovanovic, waarmee FC Cartagena met 1-0 de leiding nam. FC Cartagena vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Jovanovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van FC Cartagena, waarmee J. Araujo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Cartagena geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Fornies. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist L. Yurrebaso namens Leioa de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Collado López bij een 4-1 eindstand in het voordeel van FC Cartagena.

LIVE FC Cartagena - Leioa 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Cartagena - Leioa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt D. Jovanovic FC Cartagena 1-0
23' Gele kaart Leioa Gele kaart voor Chirri Leioa
28' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt D. Jovanovic FC Cartagena 2-0
33' Gele kaart Leioa Gele kaart voor C. Guijarro Leioa
34' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt J. Araujo FC Cartagena 3-0
43' Gele kaart Leioa Gele kaart voor J. Iruarrizaga Leioa
54' Gele kaart Leioa Gele kaart voor K. Berasaluze Leioa
55' Wissel Leioa Wissel J. Madrazo voor C. Guijarro Leioa
55' Wissel Leioa Wissel R. Cabral voor Chirri Leioa
56' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt Fornies FC Cartagena 4-0
57' Wissel FC Cartagena Wissel U. Jove Balero voor Fornies FC Cartagena
62' Wissel Leioa Wissel A. Egiluz Alzola voor F. Sota Leioa
64' Wissel FC Cartagena Wissel Elady voor D. Jovanovic FC Cartagena
70' Wissel FC Cartagena Wissel L. De Vega Lima voor Jose Angel FC Cartagena
88' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor D. Andujar FC Cartagena
89' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor FC Cartagena
89' Doelpunt Leioa Doelpunt L. Yurrebaso Leioa 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Cartagena - Leioa
Opstellingen FC Cartagena - Leioa

Voorbeschouwing FC Cartagena - Leioa

FC Cartagena en Leioa spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Collado López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Cartagena en Leioa elkaar treffen in de Copa Del Rey.