Nabeschouwing Fraga - Peña Azagresa (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 13 november 2019 - 20:30 uur



In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Fraga het woensdag 13 november 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Peña Azagresa. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de La Estacada in Fraga.

Via de Fraga - Peña Azagresa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fraga - Peña Azagresa (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Fraga en Peña Azagresa is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Peña Azagresa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door G. Murugarren, waarmee Peña Azagresa met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Peña Azagresa uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Fraga - Peña Azagresa
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
112
81
Gevaarlijke aanvallen
61
42
Corners
6
4
Wissels
2
3
LIVE Fraga - Peña Azagresa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fraga - Peña Azagresa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
70' Doelpunt Peña Azagresa Doelpunt G. Murugarren Peña Azagresa 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fraga - Peña Azagresa
Opstellingen Fraga - Peña Azagresa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fraga - Peña Azagresa

Fraga en Peña Azagresa spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Fraga en Peña Azagresa elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Fraga 0
Winst Peña Azagresa 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fraga - Peña Azagresa Opstelling Fraga Opstelling Peña Azagresa Live Fraga - Peña Azagresa Live Fraga - Peña Azagresa kijken Fraga - Peña Azagresa kijken Live Fraga - Peña Azagresa stream Fraga - Peña Azagresa Fox Sports Nabeschouwing Fraga - Peña Azagresa Uitslag Fraga - Peña Azagresa Statistieken Fraga - Peña Azagresa Copa Del Rey 2019/2020 Fraga - Peña Azagresa wedden Fraga - Peña Azagresa gokken Fraga - Peña Azagresa Unibet