Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Olot (3-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Gimnàstic Tarragona het donderdag 19 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Olot. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi de Tarragona in Tarragona.

Via de Gimnàstic Tarragona - Olot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Olot (3-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Gimnàstic Tarragona en Olot is onder leiding van scheidsrechter Sergio Escriche Guzmán geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gimnàstic Tarragona. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Gimnàstic Tarragona dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Marquez, waarmee Gimnàstic Tarragona met 1-0 de leiding nam. Olot kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Chavarria, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 110e minuut zette T. O. Amang zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gimnàstic Tarragona de leiding in de wedstrijd nam.

Na 124 minuten werd de voorsprong voor Gimnàstic Tarragona vergroot nadat de 3-1 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Sergio Escriche Guzmán af en was het Gimnàstic Tarragona die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE Gimnàstic Tarragona - Olot 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnàstic Tarragona - Olot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Olot Gele kaart voor A. Comas Olot
17' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt J. Marquez Gimnàstic Tarragona 1-0
30' Doelpunt Olot Doelpunt P. Chavarria Olot 1-1
53' Gele kaart Olot Gele kaart voor E. Amagat Olot
60' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel V. Martinez voor J. Marquez Gimnàstic Tarragona
62' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor C. Albarran Gimnàstic Tarragona
64' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Lolo Gimnàstic Tarragona
66' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel G. Oliva voor Pedro Martin Gimnàstic Tarragona
75' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor D. Goldar Gimnàstic Tarragona
78' Gele kaart Olot Gele kaart voor C. Mas Olot
79' Wissel Olot Wissel A. Salinas voor J. Soler Olot
83' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel P. Valentin voor Lolo Gimnàstic Tarragona
95' Wissel Olot Wissel J. Maso voor E. Amagat Olot
107' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel T. O. Amang voor P. Ballesteros Gimnàstic Tarragona
107' Wissel Olot Wissel Jose voor C. Mas Olot
110' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt T. O. Amang Gimnàstic Tarragona 2-1
121' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Gimnàstic Tarragona
122' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Gimnàstic Tarragona
124' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt Gimnàstic Tarragona 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gimnàstic Tarragona - Olot
Opstellingen Gimnàstic Tarragona - Olot
De opstellingen van Gimnàstic Tarragona en Olot zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gimnàstic Tarragona gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olot zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gimnàstic Tarragona - Olot

Gimnàstic Tarragona en Olot spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergio Escriche Guzmán en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gimnàstic Tarragona en Olot elkaar treffen in de Copa Del Rey.