Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza (1-3) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Gimnàstic Tarragona het zaterdag 11 januari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi de Tarragona in Tarragona.

Via de Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Gimnàstic Tarragona en Real Zaragoza is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 1-3 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Rodriguez zette Real Zaragoza op een 0-1 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Goldar zorgde ervoor dat Real Zaragoza op 0-2 kwam te staan in de 40e minuut. In de 70e minuut wist Gimnàstic Tarragona de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Ballesteros.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Real Zaragoza vergroot nadat G. Papunashvili de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Real Zaragoza.

LIVE Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Real Zaragoza Eigen doelpunt J. Rodriguez Real Zaragoza 0-1
37' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor P. Domingo Ciuraneta Gimnàstic Tarragona
40' Eigen doelpunt Real Zaragoza Eigen doelpunt D. Goldar Real Zaragoza 0-2
46' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel P. Ballesteros voor Sergio Montero Gimnàstic Tarragona
57' Wissel Real Zaragoza Wissel M. Aguado Pallares voor J. Igbekeme Real Zaragoza
63' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel G. Oliva voor T. O. Amang Gimnàstic Tarragona
64' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel J. Pereira voor Pedro Martin Gimnàstic Tarragona
68' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor C. Albarran Gimnàstic Tarragona
70' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt P. Ballesteros Gimnàstic Tarragona 1-2
71' Wissel Real Zaragoza Wissel M. Baselga voor M. Linares Real Zaragoza
81' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Soro voor A. Blanco Real Zaragoza
83' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor D. Goldar Gimnàstic Tarragona
86' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt G. Papunashvili Real Zaragoza 1-3
92' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor P. Ballesteros Gimnàstic Tarragona
Video hoogtepunten en samenvatting Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza
Opstellingen Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza
De opstellingen van Gimnàstic Tarragona en Real Zaragoza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gimnàstic Tarragona gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Zaragoza zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gimnàstic Tarragona - Real Zaragoza

Gimnàstic Tarragona en Real Zaragoza spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gimnàstic Tarragona en Real Zaragoza elkaar treffen in de Copa Del Rey.