Nabeschouwing Granada - Valencia (2-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 4 februari 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Granada het dinsdag 4 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Valencia (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Granada en Valencia is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 2-1 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Granada kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Soldado. Valencia kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rodrigo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Granada in de 94e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist R. Soldado deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis González González, waardoor Granada een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Granada - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado Granada 1-0
40' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van F. Coquelin Valencia 1-1
43' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
46' Wissel Granada Wissel V. Diaz voor A. Vadillo Granada
53' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
68' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor F. Torres Valencia
69' Wissel Granada Wissel D. Machis voor C. Fernandez Granada
86' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor M. Gonalons Granada
87' Wissel Valencia Wissel A. Florenzi voor Rodrigo Valencia
94' Penalty Granada Penalty R. Soldado Granada 2-1
96' Wissel Valencia Wissel R. Sobrino voor M. Diakhaby Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Valencia
Opstellingen Granada - Valencia
De opstellingen van Granada en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Valencia

Granada en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 14 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 2 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.