Nabeschouwing Illueca - Deportivo La Coruña (0-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Illueca het dinsdag 17 december 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Papa Luna in Illueca.

Via de Illueca - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Illueca - Deportivo La Coruña (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Illueca en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Gorka Sagues Oscoz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 85 minuten. S. Longo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Deportivo La Coruña vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Deportivo La Coruña opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het M. Kone die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Deportivo La Coruña.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña.

LIVE Illueca - Deportivo La Coruña 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Illueca - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Montero Deportivo La Coruña
27' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Y. Gandoy Deportivo La Coruña
49' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor S. Jovanovic Deportivo La Coruña
62' Wissel Deportivo La Coruña Wissel S. Longo voor S. Jovanovic Deportivo La Coruña
62' Wissel Deportivo La Coruña Wissel V. Mollejo voor S. Beto Deportivo La Coruña
68' Wissel Illueca Wissel A. Sanz voor Gimeno Illueca
72' Wissel Illueca Wissel R. Marin voor A. Garcia Illueca
77' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor E. Boveda Deportivo La Coruña
78' Wissel Deportivo La Coruña Wissel M. Kone voor A. Aketxe Deportivo La Coruña
78' Gele kaart Illueca Gele kaart voor D. Suarez Illueca
85' Penalty Deportivo La Coruña Penalty S. Longo Deportivo La Coruña 0-1
85' Gele kaart Illueca Gele kaart voor J. Burgues Lopez Illueca
86' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt M. Kone Deportivo La Coruña 0-2
87' Wissel Illueca Wissel Perez Javier voor Escolar Sergio Illueca
87' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor M. Kone Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Illueca - Deportivo La Coruña
Opstellingen Illueca - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Illueca - Deportivo La Coruña

Illueca en Deportivo La Coruña spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gorka Sagues Oscoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Illueca en Deportivo La Coruña elkaar treffen in de Copa Del Rey.