Nabeschouwing Intercity - Gran Tarajal (3-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 13 november 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Intercity het woensdag 13 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Gran Tarajal.

Via de Intercity - Gran Tarajal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Intercity - Gran Tarajal (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Intercity en Gran Tarajal is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Intercity. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Jordan, waarmee Intercity met 1-0 de leiding nam. Intercity vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Torres op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Intercity, waarmee D. Torres zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Intercity een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Intercity - Gran Tarajal 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Intercity - Gran Tarajal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Intercity Doelpunt J. Jordan Intercity 1-0
27' Doelpunt Intercity Doelpunt D. Torres Intercity 2-0
63' Doelpunt Intercity Doelpunt D. Torres Intercity 3-0