Nabeschouwing Intercity - Gran Tarajal (3-0) || Copa Del Rey

Woensdag 13 november 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey neemt Intercity het woensdag 13 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Gran Tarajal. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Intercity - Gran Tarajal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Intercity - Gran Tarajal (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Intercity en Gran Tarajal is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Intercity. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Jordan, waarmee Intercity met 1-0 de leiding nam. Intercity vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Torres op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Intercity, waarmee D. Torres zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Intercity een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Intercity - Gran Tarajal
Goals
3
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
5
4
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
107
98
Gevaarlijke aanvallen
41
29
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Intercity - Gran Tarajal 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Intercity - Gran Tarajal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Intercity Doelpunt J. Jordan Intercity 1-0
27' Doelpunt Intercity Doelpunt D. Torres Intercity 2-0
63' Doelpunt Intercity Doelpunt D. Torres Intercity 3-0
Opstellingen Intercity - Gran Tarajal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Intercity - Gran Tarajal

Intercity en Gran Tarajal spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Intercity en Gran Tarajal elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Intercity 0
Winst Gran Tarajal 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Intercity - Gran Tarajal Opstelling Intercity Opstelling Gran Tarajal Live Intercity - Gran Tarajal Live Intercity - Gran Tarajal kijken Intercity - Gran Tarajal kijken Live Intercity - Gran Tarajal stream Intercity - Gran Tarajal Fox Sports Nabeschouwing Intercity - Gran Tarajal Uitslag Intercity - Gran Tarajal Statistieken Intercity - Gran Tarajal Copa Del Rey 2019/2020 Intercity - Gran Tarajal wedden Intercity - Gran Tarajal gokken Intercity - Gran Tarajal Unibet