Nabeschouwing LHospitalet - Granada (2-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt LHospitalet het dinsdag 17 december 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Feixa Llarga in L'Hospitalet de Llobregat.

Via de LHospitalet - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LHospitalet - Granada (2-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen LHospitalet en Granada is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-3 overwinning voor Granada. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Granada dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door T. Ripoll, waarmee L'Hospitalet met 1-0 de leiding nam. L'Hospitalet vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Martinez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut kreeg A. Parera van L'Hospitalet voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en L'Hospitalet de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

A. Ramos zette Granada even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández toegekende penalty wist te benutten. Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Soldado de 2-2 maakte namens Granada. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Granada dat via A. Ramos nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 96e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández af en was het Granada die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE LHospitalet - Granada 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LHospitalet - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt T. Ripoll L'Hospitalet 1-0
32' Wissel Granada Wissel R. Soldado voor Y. Herrera Granada
44' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt D. Martinez met assist van Canario L'Hospitalet 2-0
52' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor A. Parera L'Hospitalet
46' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor I. Ruiz Granada
50' Tweede gele kaart L'Hospitalet Tweede gele kaart voor A. Parera L'Hospitalet
52' Penalty Granada Penalty A. Ramos Granada 2-1
52' Wissel L'Hospitalet Wissel G. Casaus Fornes voor Canario L'Hospitalet
58' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Machis Granada
59' Wissel L'Hospitalet Wissel D. Ekedo voor M. Salinas L'Hospitalet
70' Wissel L'Hospitalet Wissel M. Ripoll voor T. Ripoll L'Hospitalet
78' Wissel Granada Wissel I. Koybasi voor J. Martinez Granada
79' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado met assist van D. Machis Granada 2-2
90' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor M. Ripoll L'Hospitalet
90' Wissel L'Hospitalet Wissel D. Avila Reina voor M. Soler Cot L'Hospitalet
96' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor M. Soler Cot L'Hospitalet
97' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor D. Ekedo L'Hospitalet
96' Doelpunt Granada Doelpunt A. Ramos met assist van R. Azeez Granada 2-3
98' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor D. Avila Reina L'Hospitalet
103' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor Y. Brice Granada
122' Gele kaart Granada Gele kaart voor Granada
Video hoogtepunten en samenvatting LHospitalet - Granada
Opstellingen LHospitalet - Granada
De opstellingen van LHospitalet en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LHospitalet gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing LHospitalet - Granada

LHospitalet en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat LHospitalet en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.