Nabeschouwing Lleida Esportiu - Espanyol (0-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 19:00 uur



In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Lleida Esportiu het donderdag 19 december 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp d'Esports de Lleida in Lleida.

Via de Lleida Esportiu - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lleida Esportiu - Espanyol (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Lleida Esportiu en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Wu Lei, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Espanyol opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Wu Lei die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Espanyol.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Espanyol.

Wedstrijdstatistieken Lleida Esportiu - Espanyol
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
5
13
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
121
117
Gevaarlijke aanvallen
65
84
Passes
351
440
Overtredingen
16
18
Buitenspel
3
4
Corners
2
4
Wissels
3
2
LIVE Lleida Esportiu - Espanyol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lleida Esportiu - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Doelpunt Espanyol Doelpunt Wu Lei Espanyol 0-1
55' Wissel Lleida Esportiu Wissel L. Beltran voor T. Liu Lleida Esportiu
64' Wissel Lleida Esportiu Wissel Xemi voor D. Provencio Lleida Esportiu
67' Wissel Espanyol Wissel M. Ezzarfani voor P. Piatti Espanyol
77' Wissel Lleida Esportiu Wissel Alpha voor F. Cano Lleida Esportiu
90' Wissel Espanyol Wissel R. Pujol voor F. Ferreyra Espanyol
91' Doelpunt Espanyol Doelpunt Wu Lei Espanyol 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lleida Esportiu - Espanyol
Opstellingen Lleida Esportiu - Espanyol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lleida Esportiu - Espanyol

Lleida Esportiu en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lleida Esportiu en Espanyol elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Lleida Esportiu 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Lleida Esportiu - Espanyol Opstelling Lleida Esportiu Opstelling Espanyol Live Lleida Esportiu - Espanyol Live Lleida Esportiu - Espanyol kijken Lleida Esportiu - Espanyol kijken Live Lleida Esportiu - Espanyol stream Lleida Esportiu - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Lleida Esportiu - Espanyol Uitslag Lleida Esportiu - Espanyol Statistieken Lleida Esportiu - Espanyol Copa Del Rey 2019/2020 Lleida Esportiu - Espanyol wedden Lleida Esportiu - Espanyol gokken Lleida Esportiu - Espanyol Unibet