Nabeschouwing Marbella - Guijuelo (2-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 19:30 uur



In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Marbella het dinsdag 17 december 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Guijuelo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Marbella in Marbella.

Via de Marbella - Guijuelo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marbella - Guijuelo (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Marbella en Guijuelo is onder leiding van scheidsrechter Antonio Sánchez Sánchez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Marbella. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Munoz, waarmee Guijuelo met 0-1 de leiding nam. Marbella kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dani Perez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette E. Perez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Marbella de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Sánchez Sánchez, waardoor Marbella een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Marbella - Guijuelo
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
69
79
Gevaarlijke aanvallen
45
39
Corners
10
1
Wissels
3
3
LIVE Marbella - Guijuelo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marbella - Guijuelo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Marbella Gele kaart voor E. Perez Marbella
30' Doelpunt Guijuelo Doelpunt J. Munoz Guijuelo 0-1
44' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor J. Munoz Guijuelo
46' Wissel Marbella Wissel C. Redruello Nimo voor D. l. Reyes S. Marbella
49' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor A. Cruz Guijuelo
54' Doelpunt Marbella Doelpunt Dani Perez Marbella 1-1
56' Gele kaart Marbella Gele kaart voor L. Pavon Marbella
62' Wissel Marbella Wissel S. Delgado voor Lopez Javier Marbella
65' Wissel Guijuelo Wissel L. Lara voor I. Agudo Guijuelo
72' Wissel Marbella Wissel O. Garcia voor Y. Medina Marbella
77' Wissel Guijuelo Wissel Y. Fekir voor D. Sikorski Guijuelo
88' Wissel Guijuelo Wissel E. Bolanos voor P. Carmona Guijuelo
89' Doelpunt Marbella Doelpunt E. Perez Marbella 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Marbella - Guijuelo
Opstellingen Marbella - Guijuelo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Marbella - Guijuelo

Marbella en Guijuelo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Sánchez Sánchez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marbella en Guijuelo elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Marbella 0
Winst Guijuelo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marbella - Guijuelo Opstelling Marbella Opstelling Guijuelo Live Marbella - Guijuelo Live Marbella - Guijuelo kijken Marbella - Guijuelo kijken Live Marbella - Guijuelo stream Marbella - Guijuelo Fox Sports Nabeschouwing Marbella - Guijuelo Uitslag Marbella - Guijuelo Statistieken Marbella - Guijuelo Copa Del Rey 2019/2020 Marbella - Guijuelo wedden Marbella - Guijuelo gokken Marbella - Guijuelo Unibet