Nabeschouwing Melilla CD - Lobón (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey

Woensdag 13 november 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Melilla CD het woensdag 13 november 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lobón. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Melilla CD - Lobón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla CD - Lobón (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla CD en Lobón is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Melilla CD. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Melilla CD dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 100e minuut door , waarmee Melilla CD met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Melilla CD dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Melilla CD die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Melilla CD - Lobón
Goals
1
0
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
16
5
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
98
88
Gevaarlijke aanvallen
62
39
Corners
10
3
Wissels
4
4
LIVE Melilla CD - Lobón 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla CD - Lobón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
100' Doelpunt Melilla CD Doelpunt Melilla CD 1-0
Opstellingen Melilla CD - Lobón

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Melilla CD - Lobón

Melilla CD en Lobón spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Melilla CD en Lobón elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Melilla CD 0
Winst Lobón 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Melilla CD - Lobón Opstelling Melilla CD Opstelling Lobón Live Melilla CD - Lobón Live Melilla CD - Lobón kijken Melilla CD - Lobón kijken Live Melilla CD - Lobón stream Melilla CD - Lobón Fox Sports Nabeschouwing Melilla CD - Lobón Uitslag Melilla CD - Lobón Statistieken Melilla CD - Lobón Copa Del Rey 2019/2020 Melilla CD - Lobón wedden Melilla CD - Lobón gokken Melilla CD - Lobón Unibet