Nabeschouwing Melilla - UCAM Murcia (1-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Melilla het woensdag 18 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen UCAM Murcia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - UCAM Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - UCAM Murcia (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en UCAM Murcia is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Ruiz Aguilera geëindigd in een 1-2 overwinning voor UCAM Murcia. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. UCAM Murcia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Barbosa. UCAM Murcia vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Justo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Melilla de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Sanchez. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Melilla kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Ruiz Aguilera, waardoor UCAM Murcia een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Melilla - UCAM Murcia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - UCAM Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt A. Barbosa UCAM Murcia 0-1
29' Gele kaart Melilla Gele kaart voor J. Ortega Melilla
31' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor R. de Vicente UCAM Murcia
36' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor M. Justo UCAM Murcia
40' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt M. Justo UCAM Murcia 0-2
42' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor A. Chavero UCAM Murcia
46' Wissel Melilla Wissel Hicham voor J. Ortega Melilla
57' Gele kaart Melilla Gele kaart voor M. Diana Melilla
58' Wissel Melilla Wissel J. Entrena voor D. Ramos Melilla
60' Doelpunt Melilla Doelpunt M. Sanchez Melilla 1-2
69' Wissel UCAM Murcia Wissel J. Moreno voor A. Camacho UCAM Murcia
69' Wissel Melilla Wissel Carri voor J. Ruano Melilla
73' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor J. Moreno UCAM Murcia
75' Gele kaart Melilla Gele kaart voor J. Carrion Melilla
75' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Gianni Cassaro UCAM Murcia
82' Wissel UCAM Murcia Wissel J. Higon voor M. Justo UCAM Murcia
85' Wissel UCAM Murcia Wissel J. Ayala voor R. de Vicente UCAM Murcia
90' Gele kaart Melilla Gele kaart voor M. Sanchez Melilla
Video hoogtepunten en samenvatting Melilla - UCAM Murcia
Opstellingen Melilla - UCAM Murcia

Voorbeschouwing Melilla - UCAM Murcia

Melilla en UCAM Murcia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Ruiz Aguilera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Melilla en UCAM Murcia elkaar treffen in de Copa Del Rey.