Nabeschouwing Merida - Celta de Vigo (1-4) || Copa Del Rey 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Merida het zondag 12 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Romano in Mérida.

Via de Merida - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Merida - Celta de Vigo (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Merida en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 1-4 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Mina, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Sisto op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Mérida AD vervolgens op 1-2. Het was G. Poley die vanaf 11 meter wist te scoren in de 39e minuut.

B. Mendez zette Celta de Vigo even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Javier Alberola Rojas toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 59e minuut wist S. Mina namens Celta de Vigo de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Celta de Vigo.

LIVE Merida - Celta de Vigo 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Merida - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van B. Mendez Celta de Vigo 0-1
30' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto Celta de Vigo 0-2
39' Penalty Mérida AD Penalty G. Poley Mérida AD 1-2
46' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Mina Celta de Vigo
46' Wissel Mérida AD Wissel M. Espinar voor A. Pino Mérida AD
48' Penalty Celta de Vigo Penalty B. Mendez Celta de Vigo 1-3
48' Wissel Mérida AD Wissel F. Harillo voor J. Sanchez Mérida AD
59' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina Celta de Vigo 1-4
61' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Suarez voor P. Sisto Celta de Vigo
65' Wissel Celta de Vigo Wissel Kevin voor H. Mallo Celta de Vigo
66' Wissel Mérida AD Wissel D. Espinar voor I. Villar Mérida AD
71' Gele kaart Mérida AD Gele kaart voor M. Espinar Mérida AD
82' Wissel Celta de Vigo Wissel I. Losada voor N. Araujo Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Merida - Celta de Vigo
Opstellingen Merida - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Merida - Celta de Vigo

Merida en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Merida en Celta de Vigo elkaar treffen in de Copa Del Rey.