Nabeschouwing Peña Deportiva - Ponferradina (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Peña Deportiva het donderdag 19 december 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ponferradina. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal del Santa Eulalia del Río in Ibiza.

Via de Peña Deportiva - Ponferradina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peña Deportiva - Ponferradina (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Peña Deportiva en Ponferradina is onder leiding van scheidsrechter Saúl Ais Reig geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ponferradina. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Ponferradina dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Pierce in de 93e minuut, waardoor Peña Deportiva met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 96 minuten was het Kaxe die Ponferradina op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Saúl Ais Reig af en was het Ponferradina die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Peña Deportiva - Ponferradina 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peña Deportiva - Ponferradina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor F. Noguera Ponferradina
38' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor O. Sielva Ponferradina
54' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor C. Cristeto Peña Deportiva
59' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor L. Pierce Peña Deportiva
61' Wissel Peña Deportiva Wissel M. Fraile voor Nacho Peña Deportiva
62' Wissel Peña Deportiva Wissel F. Nunez voor C. Cristeto Peña Deportiva
62' Wissel Ponferradina Wissel L. Gao voor G. Donoso Ponferradina
76' Wissel Ponferradina Wissel Kaxe voor A. Benito Ponferradina
77' Wissel Peña Deportiva Wissel R. D. Higor voor R. Soria Blazquez Peña Deportiva
89' Wissel Ponferradina Wissel I. Gil voor A. Buenacasa Ponferradina
93' Rode kaart Peña Deportiva Rode kaart voor L. Pierce Peña Deportiva
96' Doelpunt Ponferradina Doelpunt Kaxe Ponferradina 0-1
97' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor J. Bernal Peña Deportiva
99' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor F. Nunez Peña Deportiva
104' Wissel Peña Deportiva Wissel J. M. Mena voor F. Andrada Peña Deportiva
113' Wissel Ponferradina Wissel P. Larrea voor S. Crespo Ponferradina
114' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor L. Gao Ponferradina
Video hoogtepunten en samenvatting Peña Deportiva - Ponferradina
Opstellingen Peña Deportiva - Ponferradina
Voorbeschouwing Peña Deportiva - Ponferradina

Peña Deportiva en Ponferradina spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Saúl Ais Reig en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Peña Deportiva en Ponferradina elkaar treffen in de Copa Del Rey.