Nabeschouwing Pontevedra - UD Ibiza (0-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 8 januari 2020 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Pontevedra het woensdag 8 januari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen UD Ibiza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Pasarón in Pontevedra.

Via de Pontevedra - UD Ibiza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pontevedra - UD Ibiza (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Pontevedra en UD Ibiza is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Alemán Pérez geëindigd in een 0-2 overwinning voor UD Ibiza. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door F. Grima, waarmee UD Ibiza met 0-1 de leiding nam. UD Ibiza vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Rodado op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor UD Ibiza.

Wedstrijdstatistieken Pontevedra - UD Ibiza
0
1
LIVE Pontevedra - UD Ibiza 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pontevedra - UD Ibiza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt F. Grima UD Ibiza 0-1
60' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt A. Rodado UD Ibiza 0-2
67' Wissel Pontevedra Wissel A. Fernandez voor A. Mejia Pontevedra
80' Wissel Pontevedra Wissel J. Rivera voor A. Bustos Pontevedra
85' Wissel UD Ibiza Wissel S. Cirio voor J. Perez Mateo UD Ibiza
90' Wissel UD Ibiza Wissel A. Quintanilla voor A. Rodado UD Ibiza
Video hoogtepunten en samenvatting Pontevedra - UD Ibiza
Opstellingen Pontevedra - UD Ibiza
De opstellingen van Pontevedra en UD Ibiza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pontevedra gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en UD Ibiza zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Pontevedra - UD Ibiza

Pontevedra en UD Ibiza spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Alemán Pérez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pontevedra en UD Ibiza elkaar treffen in de Copa Del Rey.